עדכון מיולי 2018: לאחרונה חסמנו משתמשים והסרנו עשרות מאמרים שהיו מועתקים או כתובים בזילזול בצורה גסה. אם תכתבו מאמרים מקוריים, תשייכו אותם לקטגוריה המתאימה ותוציאו קישורים במידה הוגנת, אין לכם מה לדאוג
אנחנו בודקים את המאמרים מדי פעם ומי שיזלזל וינצל את הבמה לרעה, חבל על הזמן שלו ושלנו - המאמרים יוסרו והוא יחסם!

יועצי מסעדות

סוגי יועצי מסעדות

יועץ עסקי למסעדות

יועץ עסקי למסעדות או יועץ ניהול מסעדות מוודא שהעסק שלך מתנהל בצורה חלקה – פועל לשיפור התפעול, הכספים, כוח האדם וכל ניהול המשרד האחורי שלך.

יועץ שיווק מסעדות מתמחה יותר, מתמקד כיצד תוכל לייעל את תקציב השיווק שלך ומאמצים להגדיל את המכירות ולהביא יותר לקוחות.

יועץ משקאות

יועץ משקאות למסעדות מתמחה בתוכניות משקאות בר ומסעדות: הטמעת שינויים לשיפור התפריט, ניהול ספקים וייעול התפעול מאחורי הבר. זה יכול לכלול חינוך והכשרה של ברמנים, שיפוץ תפריטים ותכנון ופיתוח אסטרטגיים.

בדרך כלל ליועץ משקאות יש רקע במיקסולוגיה, ושנים של ניסיון בעבודה עם ובארים ומסעדות.

יועץ מזון

בדומה ליועץ משקאות, יועץ מזון מתמקד באוכל במסעדות, באמצעות הנדסת ופיתוח תפריט, ניהול שרשרת אספקה, תכנון מלאי ונהלי בטיחות ובדיקה.

יועץ מזון צריך להיות בעל רקע בקולינריה וניהול, והבנה כיצד לעלות ולתמחר בצורה הטובה ביותר תפריט. יועצי מזון יכולים להיות גם מומחים במטבחים מסוימים או בהגבלות תזונתיות.

כאשר מתכננים לפתוח מסעדה כדאי להתייעץ עם מומחים: ייעוץ למסעדות, תכנון מטבחים